Σε πασχαλινούς ρυθμούς εισέρχεται από τις 18 Απριλίου η αγορά της Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να λειτουργήσουν την επιχείρησή τους την Κυριακή 21/4, με προτεινόμενο ωράριο το 11.00-18.00, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ).

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο κατά την πασχαλινή περίοδο, σύμφωνα με τον ΕΣΘ αφορά σε λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις ημερομηνίες 18-19/4 από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το Σάββατο θα κλείσουν τρεις ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή των Βαΐων (21/4), όσοι επιλέξουν να λειτουργήσουν το κατάστημά τους θα μπορούν να το λειτουργήσουν σύμφωνα με τον ΕΣΘ από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τη Μεγάλη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα (22 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (25 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το βράδυ. Το Μ. Σάββατο (27 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 29 Απριλίου.