Την τιμητική της είχε η Πάτρα και ο Καραγκιόζης στο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, στο show του Ant1.

Η παρουσία του Χρήστου Πατρινού αποδείχτηκε καταλυτική στο να πάρει ο Πασχάλης Τσαρούχας την πρώτη θέση στο επεισόδιο που έγινε την Κυριακή στις 31 Μαρτίου, με μία καταπληκτική ερμηνεία, μιμούμενος υπέροχα, τον μεγάλο μας Διονύση Σαββάπουλο. 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ερμήνευσε τον Καραγκιόζη, το αγαπημένο τραγούδι, με τους δεκάδες συμβολισμούς της σύγχρονης και νεότερης Ελλάδας, παρμένες και δοσμένες μέσα από την ποιητική ματιά του Διονύση Σαββόπουλου που προσάρμοσε το λαϊκό στοιχείο και την ελληνική μας παράδοση πάνω σε όλα αυτά, συνθέτοντας ένα τραγούδι που έμεινε διαχρονικό στο πέρασμα των χρόνων. 

Ο Πατρινός Καραγκιοζοπαίκτης Χρήστος Πατρινός, είχε κληθεί από την παραγωγή της τηλεοπτικής εκπομπής να αβαντάρει με τον δικό του Καραγκιόζη την ερμηνεία του Πασχάλη Τσαρούχα, με βάση ένα live του Διονύση Σαββόπουλου. 

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως συγκινητικό, αλλά και επιτυχημένο. Ο Πασχάλης Τσαρούχας πήρε και τα τέσσερα 12άρια της κριτικής επιτροπής και κέρδισε με βάση την βαθμολογία των παικτών και του κοινού την πρώτη θέση.

Ο Χρήστος Πατρινός μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή πέρασε τα δικά του μηνύματα, τονίζοντας ότι η Πάτρα είναι η πόλη που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε ο Καραγκιόζης, αλλά και ότι το Θέατρο Σκιών είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της λαϊκής μας παράδοσης που δεν έχει μόνο παρελθόν, αλλά και μέλλον. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασε ο Πατρινός Καραγκιοζοπαίκτης από το στούντιο της εκπομπής στο facebook. YFSF 5: 10ο Live - Πασχάλης Τσαρούχας (Διονύσης Σαββόπουλος - Ο καραγκιόζης) {31/3/2019}


Peoplegreece.com: Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε ρόλο Σαββόπουλου