Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και αντοχή, θα ανταπεξέλθετε επιτυχώς στις υποσχέσεις που θα αναγκαστείτε να δώσετε. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας υποθέσεων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, ωστόσο η εσωτερική πίεση που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα σας. Ίσως να φανείτε κάπως αρνητικοί για οικογενειακές συγκεντρώσεις, θα προτιμήσετε να βρεθείτε σε φιλικές παρέες. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

Ταύρος

Σημέρα θα φανείτε πρόθυμοι, εργατικοί και αποτελεσματικοί, με τις ενέργειες σας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να παρεκκλίνετε από τους προγραμματισμούς σας. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, θα βρείτε κατανόηση και συνεννόηση. Σοβαρές υποσχέσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Δίδυμοι

Ενδυναμώνεται η θέληση σας, οχυρώνονται οι απόψεις σας για τον ίδιο σας τον εαυτό. Σε επαγγελματικά θέματα θα εμφανιστείτε δυναμικοί, οξυδερκείς και αποφασιστικοί. Θα χρειαστεί να κοπιάσετε, στα νέα ανοίγματα την εμφάνιση τους θα κάνουν ανταγωνιστές, ωστόσο η μεθοδικότητα σας θα σας οδηγήσει στην προσδοκώμενη επιτυχία. Είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανασύρει στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, αλλά ευτυχώς η μικρή διάρκεια αυτής της συναισθηματικής σας κατάστασης θα αφήσει ανεπηρέαστες τις αποφάσεις και τη δράση σας. Η διάθεση σας να επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα θα καρποφορήσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο προαγωγής. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις.

Λέων

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει φιλόδοξους και δημιουργικούς. Λύνονται τα εμπόδια σχετικά με ένα επαγγελματικό άνοιγμα που αναμένατε, περνά σε ανοδική πορεία όχι μόνο η ψυχολογία σας αλλά και η οικονομικής σας κατάσταση. Επιστρατεύστε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ανάλογο των προσπαθειών σας. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις για φιλικές εξόδους, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Παρθένος

Σήμερα θα γίνουν κάπως ανταγωνιστικές οι διαθέσεις σας, ανάγκα για διεκδίκηση θα συνεπάρει τις πράξεις σας. Προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια σας καλό θα είναι να μην ανεβάσετε πολύ ψηλά τον πήχη. Στα οικονομικά σας θα προκύψει αισιόδοξο άνοιγμα, η διαχείριση σας θα αποδειχτεί κερδοφόρα. Συνετή και ώριμη στάση θα κρατήσετε σε ζητήματα οικογενειακών υποθέσεων, με δική σας παρέμβαση θα εξομαλυνθούν καταστάσεις που δημιουργούσαν εντάσεις.

Ζυγός

Το ανήσυχο και άστατο πνεύμα σας θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Νέες ιδέες θα ξεπροβάλουν στη σκέψη σας, θα είστε σε θέση να την παρουσιάσετε ή να τις προωθήσετε με τον σωστό τρόπο. Θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την ορμητικότητα σας θα κινηθείτε με σύνεση, δε θα βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα σας αναστατώσει, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε και να διαγράψετε το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει εγρήγορση στις κινήσεις σας και ορμητικότητα στις αντιδράσεις σας. Θετικοί θα είστε στην νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας πολύ πιο γρήγορα από ότι θα υποσχεθείτε. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε σε υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, θα είστε σε θέση να συμπεριφερθείτε με την απαιτουμένη ψυχραιμία, λύνετε ζητήματα που από καιρό ταλαιπωρούν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Νέες φιλοδοξίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα είστε εξοπλισμένοι με αποφασιστικότητα, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι θα είστε στους στόχους σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε μέσα στον χώρο εργασίας σας, δεν αποκλείεται να σημειωθεί χρηματική αύξηση. Επεκτείνονται οι δουλειές σας και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, προσοχή όμως, μην φορτωθείτε με υποχρεώσεις που η διεκπεραίωση τους σας κουράσει σωματικά και πνευματικά, αποφύγετε το φόρτο εργασίας.

Αιγόκερως

Καταφθάνει νέο επαγγελματικό άνοιγμα συνοδευόμενο με μια αρκετά ικανοποιητική χρηματική προσφορά. Απαλλάσσεστε απ’ ένα βάρος που χαλούσε τη διάθεση σας ενδεχομένως να σας έκλεινε τον δρόμο για δράση ή για ουσιαστικές αποφάσεις. Απελευθερώνεστε συναισθηματικά, παίρνετε τον έλεγχο της ζωή σας, κυρίαρχος των επιλόγων σας θα είστε εσείς. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε, θα παραμείνει στην ερωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι αρχικά θα υπολογίσετε.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική όψη θα διεγείρει τις πνευματικές σας ικανότητες, η διορατικότητα σας θα λύσει τυχόν κόμπους στην επικοινωνία σας. Αυθορμητισμός θα διακρίνει τόσο τα λόγια σας όσο και τις κινήσεις σας, στην αισιόδοξη διάθεση σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο για να σας αποκαλύψει αλήθειες, που θα είναι ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε με τολμηρά βήματα, αλλάζουν οι ερωτικές σας βλέψεις.

Ιχθύς

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, ο συντονισμός σας θα σας βοηθήσει να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ένα χρηματικό πόσο που αναμένετε θα έρθει στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια πολύ σοβαρή σας υποχρέωση που βάραινε ως τώρα την ψυχολογία σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε με φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας στηρίξει συναισθηματικά. Ανοιχτό θα είναι το ενεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

Πηγή: loveletters.gr