Σε αυτές τις εκλογές όλους θα τους δούμε υποψήφιους και η νέα γενιά θα έχει σίγουρα μία δυνατή φωνή.

Τόσο δυνατή που μπορεί και να μας ξεκουφάνει αν βάλουμε κάτω όλους αυτούς τους νέους που γνωρίζουμε και κατεβαίνουν υποψήφιοι. Στην περίπτωση βέβαια του Γιώργου Βέσου Παναγόπουλου το θέμα διαφέρει. 

Ο άνθρωπος που μας έχει κάνει να σκάσουμε στα γέλια από τα βίντεο vlog που ανεβάσει κατά καιρούς στο Youtube, κατεβαίνει υποψήφιος για τη δημαρχία και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο facebook καταθέτει και επίσημα την υποψηφιότητά του για το δήμο της Δυτικής Αχαΐας. Το όνομα του συνδυασμού του είναι "Νέα Γενιά Δυτικής Αχαΐας" και όπως αναφέρει:

"Ζητώ τη στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναίνεση και συνεργασία, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για έναν Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, με επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών". 

Αν λοιπόν στα αθηναϊκά μέσα έπαιξε τις τελευταίες ώρες ότι ένας από τους αγαπημένους ράπερς της χώρας ο Ν.Ο.Ε. κατεβαίνει στις εκλογές, τότε στα τοπικά μέσα η είδηση είναι αυτή. Ο Γιώργος Βέσος Παναγόπουλος υποψήφιος δήμαρχος. Ένας άνθρωπος που κρίνοντας από την ανατρεπτικότητα και το χιούμορ που τον διακρίνει μπορεί να βοηθήσει στα κοινά και να προσφέρει στον τόπο του. 

Για αυτό άλλωστε και τα μηνύματα υποστήριξης στα social media των φίλων του και των ανθρώπων που τον έχουν εκτιμήσει ήταν δεκάδες. Φίλοι και γνωστοί που την... πάτησαν για τα καλά με το Πρωτοαπριλιάτικο ψέμα του Βέσου. Γιατί περί αστείου πρόκειται. Και εδώ που τα λέμε και εμείς καλά την "φάγαμε"...