Ο Βασίλης Κούκουρας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, αλλά και για τα χρήματα που παίρνει από τις επαναλήψεις.

«Είναι απορίας άξιο γιατί πάει ακόμα τόσο καλά το «Κώνσταντίνου και Ελένης.» Από την μια παίρνω μια «παγωνίαση», αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει που έχουν βγει τόσα νέα και καλά σήριαλ, τόσοι νέοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες και δεν αρέσουν στον κόσμο. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δώσω μια συνέντευξη και να μην με ρωτήσουν για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου, γιατί έχω κάνει απίστευτα πράγματα στο θέατρο και όπου τα λέω με κοιτάνε άναυδοι. Θεωρώ ότι ακόμα δουλεύω για να πετάξω από πάνω μου τον Μάνθο Φουστάνο. Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχει και το αρνητικό και το θετικό. Είναι μεγάλη επιτυχία να ταυτιστείς στην συνείδηση του κόσμου με έναν ρόλο, αλλά δεν σταμάτησα την καριέρα μου εκεί. Ούτε είχα σταματήσει πριν, ούτε σταμάτησα μετά. Ήταν μια πολύ ισχυρή περίοδος με μεγάλο στίγμα καλλιτεχνικό, το οποίο δεν θέλω να με ακολουθεί ες αεί. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να ξεκουραστεί λίγο το «Κωνσταντίνου και Ελένης» γιατί έχει κάνει πολλούς κύκλους», ανέφερε ο Βασίλης Κούκουρας για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό.

Όσον αφορά τις απολαβές του από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» είπε:»Από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» παίρνουμε περίπου 0,70-0,80 ευρώ για κάθε επεισόδιο. Δεν φτάνει το 1 ευρώ το επεισόδιο. Εάν είχα λύσει σε ένα βαθμό το οικονομικό μου πρόβλημα με τις επαναλήψεις δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παίζεται ακόμα».


Ο Βασίλης Κούκουρας στο "Καλύτερα δεν γίνεται"