Μια αρκετά επιτυχημένη παρουσία είχε ο Πατρινός πρωταθλητής του Muay Thai Δήμος Ασημακόπουλος σε μία διοργάνωση που έγινε στην Αθήνα στο πλαίσιο του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, μέσα από την οποία σχηματίζεται η Εθνική ομάδα. 

Ο αθλητής του Σπάρτακου Πατρών κατάφερε να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι βρίσκεται σε μία αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του καλοκαιριού. 

Ο ίδιος θέλει να πάρει μέρος στη διοργάνωση αυτή και να πετύχει μία διάκριση για τα ελληνικά χρώματα, παρόλο που έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με δεδομένο ότι ακόμα είναι φαντάρος και δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ωστόσο, βγάζει τα χακί το Μάιο και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με τους προπονητές του Χάρη Γαζή και Αλέξη Καραλή. Ο ίδιος ευχαριστεί τους χορηγούς του, τα συμπληρώματα διατροφής Airgon Protein, τη διατροφολόγο Τζίνα Τσίχλια και τη κυρία Περσάνη για το μαχητικό της εξοπλισμό.

Μάλιστα μετά τη νίκη του έγραψε στο facebook: "Νίκη στους σημερινούς αγώνες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάι τάι! Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς τους χορηγούς μου. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές".