Τη ζωή της να καταστρέφεται είδε μία γυναίκα από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας όταν όγκοι άρχισαν να παρουσιάζονται και να μεγεθύνονται στο σώμα της, από τη μέση και κάτω. Η 28χρονη Καρίνα Ροντίνι διαγνώστηκε στα δύο της χρόνια με νευροϊνωμάτωση τύπου 1. Πρόκειται για μια κληρονομική διαταραχή που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων και αντιπροσωπεύει το 95% των περιπτώσεων. Ο Κουασιμόδος της Παναγίας των Παρισίων είναι από τους πιο γνωστούς ασθενείς της νόσου.

Όταν η Καρίνα μπήκε στην εφηβεία τότε άρχισε να γιγαντώνεται το πρόβλημα και οι νταήδες στο σχολείο το παρατήρησαν επίσης. Πλέον, οι όγκοι ζυγίζουν 40 κιλά, και η γυναίκα δεν μπορεί ούτε να εργαστεί, η σπιτονοικοκυρά της έκανε έξωση, ενώ δεν μπορεί να βρει έναν σύντροφο στη ζωή της. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγέθυνση των όγκων και η Ροντίνι αναζήτησε βοήθεια στην Ινδία. Έχει υποβληθεί σε εφτά επεμβάσεις προκειμένου να αφαιρεθούν οι όγκοι αλλά αυτοί συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Σε κάθε επέμβαση μπορούν να της αφαιρέσουν μόνο ένα κιλό δέρματος καθώς προκαλείται αιμορραγία. Μετά την επέμβαση τον Οκτώβριο, η γυναίκα είπε ότι τα πόδια της διπλασιάστηκαν σε όγκο.


I Refuse To Hide My Giant Tumours | BORN DIFFERENT


Τεράστιοι όγκοι μεγαλώνουν στους μηρούς γυναίκας (φωτο+video) Τεράστιοι όγκοι μεγαλώνουν στους μηρούς γυναίκας (φωτο+video) Τεράστιοι όγκοι μεγαλώνουν στους μηρούς γυναίκας (φωτο+video) Τεράστιοι όγκοι μεγαλώνουν στους μηρούς γυναίκας (φωτο+video) Οι φωτογραφίες είναι από την Daily Mail

Οι φωτογραφίες είναι από την Daily Mail