Στο Νότιο Πάρκο περιόδευσε ομάδα υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τις κυρίες Κ. Γεροπαναγιώτη,Τ. Τογιοπούλου, Β. Σαμούρη και Φ. Συριώτη Κυπραίου.

Συνομίλησαν με επισκέπτες του πάρκου και τους ενημέρωσαν για την δίωξη που έχει ασκηθεί στον Δήμαρχο Κ.Πελετίδη και τον αντιδήμαρχο Χ. Κορδά   και εκδικάζεται την Δευτερά 1/4.

Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι το σύνολο των συμπολιτών μας δήλωσε την στήριξη του στην Δημοτική Αρχή εκφράζοντας την απορία : πως είναι δυνατόν να δικάζεται ο Δήμαρχος για την δημιουργία αυτό του υπέροχου πάρκου .

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή της περιοδεία ήταν όταν οι υποψήφιοι της Λαϊκή Συσπείρωσης βρέθηκαν στον χώρο που μια οικογένεια διοργάνωνε παιδικό πάρτι για τα γενέθλια του παιδιού της.

Χρώματα, χαρά, παιδικές φωνές , εκεί που κάποτε ήταν σκουπιδότοπος!

Η συντριπτική πλειοψηφία του πατραϊκού  λαού  γνωρίζει τον αγώνα που έκανε η Δημοτική Αρχή μαζί με τους εργαζομένους του Δήμου για την δημιουργία του Νότιου πάρκου.

Ο πατραϊκός λαός έχει και μνήμη και κρίση και για αυτό στηρίζει και συμπαραστέκεται στον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή.

Οι περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης συνεχίζονται σήμερα Κυριακή 31/3. Στις 8.30 μ.μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κοινότητα Ρωμανού στην ταβέρνα  «Κουκής».