Ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσω – Έξω Αγυιάς & Τερψιθέας παρουσίασαν το δρώμενο του Κινέζικου Δράκου πριν από λίγο καιρό, με καλεσμένους το κινέζικο συγκρότημα “Flying Dragons and Dancing Lions - Team of Cuigezhuang Township” του Πεκίνου.

Οι Κινέζοι χορευτές που ήρθαν στην Πάτρα, τις ημέρες του Καρναβαλιού, έφεραν στην πόλη κάτι εντελώς διαφορετικό, από όσα είχαμε δει έως τώρα.

Το δρώμενο που παρουσίασαν, στο κέντρο, άλλα και σε άλλες περιοχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Αγυιάς που είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν στις 8 Μαρτίου, ενθουσιάστηκαν και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν.

Το συγκρότημα αποτελούνταν από 36 χορευτές – ακροβάτες. Το δρώμενο πλαισιώθηκε από μια μεγάλη καρναβαλική πομπή, στην οποία συμμετείχαν σχολεία, σύλλογοι, φορείς, ιδιώτες, η ομάδα κρουστών του συλλόγου, το συγκρότημα πνευστών «ULALOUM», το Χορευτικό Τμήμα Π.Ο. Δήμου Πάτρας και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Έσω- Έξω Αγυιάς & Τερψιθέας.

Δείτε ένα βίντεο από εκείνη την ημέρα και θυμηθείτε ξανά την εμφάνιση του Κινέζικου Δράκου:


Κινέζικος Δράκος, Αγυιά, 2019 / Chinese Dragon, Agya of Patras, 2019