H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για το πρόβλημα που την οδήγησε στην ψυχανάληση, κάνοντας αποκαλύψεις.

Τον Ιούλιο του 2011, η 23χρονη τότε Ηλιάνα Παπαγεωργίου κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και ανέφερε ότι δεν γνωρίχει πού βρίσκεται η τιάρα της, ενώ προσθέτει ότι αξέχαστη θα της μείνει η συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος την ίδια χρονιά, όπως αναφέρει το gala.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώ­σεις της: «Ηταν μια καταπληκτική εμπειρία. Εζησα για έναν μήνα στη Βραζιλία και δημι­ούργησα 88 φιλίες τις οποίες διατηρώ μέχρι σήμερα. Ημουν η πιο ψηλή και με κοιτούσαν περίεργα. Είχε πλάκα γιατί ενώ στην καθημερινότητά μου πρέπει να φροντίζω τα πάντα, από την προετοιμασία του φαγητού μου μέχριτο πως θα προλάβω τις δουλειές μου, εκεί υπήρχαν άνθρωποι -οδηγοί, κομμωτές, συνοδοί- που μας διευκόλυναν για τα πάντα. Στη Βραζιλία αντιλήφθηκα τι σημαίνει να ζεις σαν βασίλισσα...».

Παρά την επιτυχία της και την αναγνωρισιμότητά της, παραμένει λιγομίλητη.

«Ο κόσμος έχει την τάση να μιλάει περισσότερο απ' όσο μπορεί προκειμένου να προκαλεί ίντριγκες ή να εξιτάρει το ενδιαφέρον του κοινού. Εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής. Η ουσία είναι ότι δουλεύω μόνη μου πάρα πολύ σκληρά, με αγάπη και σεβασμό γι' αυτό που κάνω και νομίζω πως αυτό κάποια στιγμή θα φανεί».

Η Ηλιάνα δείχνει αγάπη και σεβασμό για τον εαυ­τό της, καθώς, δεν διστάζει να παραδεχθεί, ότι έχει αναζητήσει βοήθεια μέσω της ψυχανάλυσης.

«Εχω καθίσει στην καρέκλα ψυχαναλυτή για δύο μήνες. Θέλησα να αντίμετωπίσω ένα πρόβλημα μου που λειτουργούσε ως βαρίδι στπ ζωή μου και δεν μι άφηνε να απελευθερωθώ. Οταν το αντιμετώπισα, άνοιξα τα φτερά μου και πέταξα».

Τη χρονιά που πέρασε είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία πλέον δραστηριοποιείται ως σχεδιάοστρια μόδας, προκειμένου να εμφανιστεί στο Μadwalk με ρούχο της. Φέτος, έχει την τύχη να παίρνει στα χέρια τι τη σκυτάλη της παρουσίασης του λαμερού show. Αν και δεν κρύβει το άγχος της, λέει με ενθουσιασμό ότι «το προηγούμενο βράδυ θα κοιμηθώ πάντως».

Δεν παραλείπει φυσικά σχολιάσει και τη συνύπαρξη της στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά.

«Είναι το απόλυτο idol της γενιάς μου, είναι υπέροχο που θα συνeγαστούμε στο ίδιο show. Οπως υπέροχο είναι και που φέτος θα έχω ρόλο στο μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό-fashion event. Το Madwalk είναι πάντα ένα κεφάτο πάρτυ».