Συστατικά
  • 1 kg baby πατάτες κομμένες στην μέση
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/2 κ. σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ. σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Τρόπος μαγειρέματος
  • Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε δύο ταψιά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τις πατατούλες με το λάδι και το αλατοπίπερο.
  • Μοίρασε τις πατάτες στα δύο ταψιά και άπλωσέ τες σε μία στρώση.
  • Ψήσε στον φούρνο για περίπου 45 λεπτά, φροντίζοντας να τις ανακατέψεις στα μισά του χρόνοι.
  • Τρία λεπτά πριν βγάλεις τις πατάτες από τον φούρνο, ανακάτεψε σε κάθε ταψί και το σκόρδο με το θυμάρι και το δενδρολίβανο.
  • Σέρβιρε όσο είναι ζεστές πασπαλίζοντας με το σχοινόπρασο.

Πηγή: tlife.gr