Η "δοτικότητα" είναι για μένα πολύ σημαντική αρετή… αυτό είναι το κοινό σημείο επαφής με την Αννα Μαρία Ρογδάκη και κατ΄ επέκταση με την Ένωση Γυναικών Πάτρας.

Στόχος, να βοηθάμε όσους χρειάζονται υποστήριξη και να διδάξουμε (ας μου επιτραπεί η έκφραση) όλους όσους έχουν ευαισθησίες να δίνουν με την ψυχή τους ότι μπορούν-όσο μικρό ή ασήμαντο κι αν είναι για μας, για εκείνους που ζουν την κάθε μέρα και παλεύουν για την επιβίωση τους, είναι όλος ο κόσμος.


Να διαφοροποιούνται από το σύνολο και να βιώνουν τα μοναδικά συναισθήματα της προσφοράς. Ο κόσμος είναι γεμάτος πόνο, αρρώστιες, φτώχεια και εξαθλίωση. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε μέσα μας την κρυμμένη ευαισθησία και ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους μας. Θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους στο σύνολο μας.

Ας προσπαθήσουμε, γιατί ακόμα και ένα μικρό βοτσαλάκι, μπορεί να ταράξει τα νερά μιας λίμνης. «ΚΙ όμως Γίνεται» φωνάξαμε όλες μαζί πιασμένες χέρι χέρι την Τετάρτη στο κατάμεστο Royal όπου βραβεύτηκε ο Αντώνης Ρέμος στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Πάτρας.


Ο Αντώνης Ρέμος, τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο και τραγούδησε μπροστά στο κοινό που τον καταχειροκρότησε συνοδεία του φημισμένου συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, η Dr Φώφη Καμποσιώρα ως εκπρόσωπος του παγκόσμιου φιλανθρωπικού οργανισμού Life Line Hellas, ο μετρ των Δημοσίων Σχέσεων Γιώργος Ντάβλας, τοπικοί φορείς και πλήθος πατρινών.

Σκοπός αυτής της βραδιάς ήταν να συγκεντρωθούν τα χρήματα προκειμένου να εκτελωνιστεί κοντέινερ με νοσοκομειακό υλικό το οποίο θα προωθηθεί στις μονάδες υγείας της Αχαΐας.O Aντώνης Ρέμος στην εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Πάτρας