Άγριος τσακωμός φέρεται να έγινε ανάμεσα στις σχεδιάστριες Χριστίνα Ζαφειρίου και Σήλια Κριθαριώτη. Αφορμή για τον τσακωμό στάθηκε η πασαρέλα του Ρώσου τραγουδιστή Sergey Lazarov στα Madwalk στην οποία γίνονταν πρόβες για να εμφανιστούν οι δημιουργίες της Χριστίνας Ζαφειρίου, όπως αναφέρει το zappit.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Σήλια Κριθαριώτη έθεσε βέτο και είπε ότι αν είναι η Χριστίνα Ζαφειρίου στην διοργάνωση εκείνη θα αποχωρήσει. Λίγο αργότερα, η Χριστίνα Ζαφειρίου έγραψε στο Instagram της: «Mε μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετάσχω, όπως πέρσι, στην φετινή διοργάνωση Madwalk 2019. Εκπλήσσομαι που τελικά αποδείχθηκα πολύ πιο επαγγελματίας σε σχέση με μεγάλους ανθρώπους του χώρου που θεωρούνται καταξιωμένοι στον χώρο αυτό. Ήταν μια απόφαση που δεν την πήρα εγώ και μου επιβλήθηκε εντελώς ξαφνικά και με τρόπο άκομψο από τους διοργανωτές 4 μέρες πριν το φετινό act με τον Sergey Lazarev παρόλο που ήμουν άψογη σε ότι μου ζητήθηκε από αυτούς.»

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο ατελιέ με φωτογράφο και συνεργείο της βρετανικής Vogue για αφιέρωμα στην υψηλή ραπτική και φωτογράφιση με το σούπερ μόντελ Joan Smalls. Oπότε, ας μην δημιουργούμε θέματα», φέρεται να είπε η Σήλια Κριθαριώτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.