Το πρώτο του τραγούδι από τη δισκογραφική εταιρεία που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο, κυκλοφόρησε ο Πατρινός τραγουδιστής και συνθέτης, Λεωνίδας Βασιλακόπουλος.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Spider Music κυκλοφόρησε το "Ένα", ένα καινούριο τραγούδι που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο για το στίχο του, όσο και για τη μουσική του.

Ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος με την αισθαντική φωνή, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αλλά και την ικανοποίησή του, για αυτή την εξέλιξη που έχει η καριέρα του.

Μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Spider Music, ανοίγονται μπροστά του νέοι δρόμοι τους οποίους σκοπεύει να διασχίσει με το ταλέντο του, αλλά και την αγάπη του για τη μουσική.

"Κάθε μέρα ένα μικρό βήμα προς το όνειρο! Σήμερα υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό μουσικό μου συμβόλαιο με την Spider Music! Μεγάλη χαρά και πολύ συγκίνηση! Τα καλύτερα έρχονται... Καλή μας αρχή" έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι δικοί του, όπως άλλωστε και στα περισσότερα τραγούδια του δίσκου του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την εταιρεία.

Ακούστε το:


Λεωνίδας Βασιλακόπουλος | Ένα | Official Audio Release©