Μετά τον DJ Snake που έχει ήδη ανακοινωθεί, το επόμενο όνομα από το line-up του Primer Music Festival 2019 είναι ο εκρηκτικός Salvatore Ganacci, στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα!

Η ατελείωτη ενέργεια που βγάζει επί σκηνής και η διάθεση για διαρκή πειραματισμό στον ήχο του (από το big room ως το dancehall και τη σύγχρονη ποπ) είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν τον Salvatore Ganacci ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα acts που έχει δει τα τελευταία χρόνια η dance μουσική.

Με κυκλοφορίες σε εξαιρετικά labels όπως η REFUNE (του Sebastian Ingrosso), η Mad Decent (του Diplo) και η Dim Mak (του Steve Aoki), ο Σουηδός (γεννημένος στη Βοσνία) Salvatore ανεβαίνει ταχύτατα τα σκαλιά προς την επιτυχία, που στην περίπτωσή του δεν είναι τίποτα λιγότερο από την παγκόσμια αναγνώριση.

Κάτι που ήδη φάνηκε στο Tomorrowland 2018, στο οποίο – ούτε λίγο ούτε πολύ – ο Salvatore Ganacci κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις χάρη στο ξέφρενο set του και την εντυπωσιακή εμφάνισή του που – στην κυριολεξία – έγραψε ιστορία και έγινε σημείο αναφοράς στα media.

Αυτή την μεταδοτική ενέργεια του θα φέρει και στο Primer Music Festival 2019 την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, σε ένα σετ που σίγουρα θα ξεσηκώσει τους πάντες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα και λοιπές πληροφορίες για το Primer Festival 2019.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

General (Αρένα) - 30€

VIP (Πλατφόρμα) - 75€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.