Με αφορμή συκοφαντικό κείμενο σε βάρος του επικεφαλής της Νέας Πάτρας, Νίκου Νικολόπουλου, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, σχετικά με τους συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων, από το Γραφείο Τύπου της παράταξης, αναφέρονται τα εξής:

Μια απλή ανάγνωση του συγκεκριμένου κειμένου πείθει οποιονδήποτε ότι το ίδιο κείμενο θα μπορούσε να έχει γραφτεί κάλλιστα και για τον… Ριζοσπάστη, με στόχο να αθωώσει τη δημοτική Αρχή της Πάτρας και να μεταθέσει το βάρος των ευθυνών στον Νίκο Νικολόπουλο.

Όμως, ούτε τα γεγονότα αλλάζουν, ούτε τα λιβελογραφήματα επαρκούν για να μεταφέρουν λάσπη στο πρόσωπο του κ. Νικολόπουλου. Ο ίδιος, με δύο ξεκάθαρες ανακοινώσεις, έχει τοποθετηθεί επί του θέματος των συμβασιούχων του δήμου της Πάτρας, στις 21 κα στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ έχει συναντηθεί και ο ίδιος με εκπροσώπους των συμβασιούχων.

Στον αντίποδα, ωστόσο, προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ενώ στη δημοτική Αρχή φέρονται να γνώριζαν την κατάληξη του θέματος, οδήγησαν μερίδα των συμβασιούχων σε συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, ενώ άλλους συμβασιούχους, ούτε καν τους ενημέρωσαν. Δεν είναι απορίας άξιο να ακολουθούνται διαφορετικές τακτικές; Δεν είναι περίεργο, η δημοτική Αρχή να εφαρμόζει διαφορετικά μέτρα και σταθμά;

Ακόμα, σε ότι αφορά την ανάρτηση, επειδή και στο παρελθόν έχουν αναρτηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο παρόμοιου ύφους κείμενα για τον κ. Νικολόπουλο, χωρίς ποτέ όμως να αποκαλύπτονται οι συγγραφείς ή οι υπεύθυνοι των κειμένων και της ιστοσελίδας, ενημερώνουμε ότι ο κ. Νικολόπουλος έχει ήδη προσφύγει στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.