Η στάση του Δήμου της Πάτρας, το πανό που κρέμασε η Επιτροπή Ειρήνης στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και το σύνθημα του για τον Αμερικάνο Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, με αφορμή την συμμετοχή του στον Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας, έγινε viral στο διαδίκτυο και αποτέλεσε ένα σημείο αναφοράς από δεκάδες Πατρινούς στα social media για να τρολάρουν την δημοτική αρχή. 

Το πανό και τα φέιβ βολάν έκαναν την εμφάνιση τους την ώρα που ο Αμερικάνος Πρέσβης έκανε προθέρμανση στην πλατεία Γεωργίου, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σε όσους μίλησε για το γεγονός αυτό.

Όμως οι Πατρινοί τρολάρουν στην στάση της δημοτικής αρχής και την σχολιάζουν αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να γίνει σε ένα κτίριο που στο κάτω - κάτω της γραφής ανήκει στην πόλη και στον λαό της, σε κανένα κόμμα και σε καμία δημοτική εξουσία. 

Στα social media πάντως κάνουν πλάκα με την λέξη ανεπιθύμητος και το καλύτερο σχόλιο το διαβάσαμε από την Νάντια Κωνσταντινίδη που γράφει το εξής: "Δύο λόγους μπορώ μόνο να φανταστώ για να το δικαιολογήσω αυτό: "Ή ο κύριος πρέσβης μας κακόμαθε τόσο. Ή μας τελείωσαν τα Φερέρο Ροσέ!!! ".