Διεθνής Αγώνας Τοξοβολίας Πεδίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Achaia Clauss. Ο αγώνας «Achaia Clauss TFG, 2019» διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας «Πέλοπας» Πατρών.

Η τοξοβολία πεδίου γίνεται στη φύση με τους τοξότες να κάνουν βολές σε στόχους με άγνωστες αποστάσεις, από τα 9 έως τα 50 μέτρα, τοποθετημένους σε πλαγιές, ποτάμια και αλλά φυσικά εμπόδια και ακανόνιστες φυσικές συνθήκες. Οι κανονισμοί έχουν γίνει έτσι που να αγκαλιάζουν όλες τις κατηγορίες τοξοτών και όλα τα είδη των τόξων και γι’ αυτό πολύ γρήγορα αγκαλιάστηκε από την τοξευτική κοινότητα. Επιπλέον, υπάρχουν αυστηροί κανόνες ασφαλείας που τηρούνται απαρέγκλιτα.


Στο 17ο TFG Achaia Clauss 2019, που έγινε στην Πάτρα, συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ για πρώτη φορά στη διοργάνωση εντάχθηκε και αγώνας γνωριμίας με το TFG (παιδικό TFG) που αφορά τις ηλικιακές ομάδες 6 – 16 ετών και διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου.

Το διήμερο όλοι οι θεατές, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν βολές με τόξο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εκπαιδευτές του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑ. 
Παράλληλα, έγιναν ξεναγήσεις στους μουσειακούς χώρους του οινοποιείου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι της 641 photography.