Σάρκα και οστά πήρε, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, το τραγούδι "Έλα στην βίλα μου στο Ρίο" τις μέρες του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Όταν λέμε σάρκα και οστά το εννοούμε, γιατί τα... εργαλεία, μπορεί να παίχτηκαν παντού σε διάφορα σημεία της Πάτρας, δημόσιους, απόμερους και ιδιωτικούς, αλλά σε βίλες, το ξέρατε; Ε, σας το λέμε εμείς που το μάθαμε στον απόηχο των όσων έγιναν στο Καρναβάλι της Πάτρας, σε εκείνο το κολασμένο τριήμερο για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα, μοιράζοντας τόση και τόση χαρά σε χιλιάδες νέους που μας επισκέφτηκαν. 

  • Θυμίζουμε τους στίχους του πασίγνωστου πλέον τραγουδιού. "Έλα στη βίλα μου στο Ρίο για να σου δείξω το εργαλείο" και όλα τα σχετικά που ακολουθούν.

Πατρινός πρωτοετής φοιτητής έτσι, που σπουδάζει στην Αθήνα, ήρθε στην Πάτρα για το Καρναβάλι, φέρνοντας όπως ήταν φυσικό την παρέα του από την Αθήνα για να γλεντήσουν όλοι μαζί το τριήμερο. 

Η οικογένεια του φοιτητή τυγχάνει να έχει εξοχικό στο Ρίο, όπου φιλοξένησε εκεί τους συμφοιτητές του, τρία κορίτσια και  δύο αγόρια. Η παρέα θέλοντας να ζήσει όλη αυτή την τρέλα του Καρναβαλιού της Πάτρας, βγήκε σε καρναβαλικό πλήρωμα και συμμετείχε κανονικά στις παρελάσεις. Κατά την διάρκεια της νυχτερινής ποδαράτης όταν ο Πατρινός φοιτητής άκουσε το εργαλείο από τα μεγάφωνα, του ήρθε η... έμπνευση. 

Αμέσως άρχισε να πειράζει τις φίλες του, προκαλώντας και τους συμφοιτητές του να κάνουν το ίδιο. Όπως καταλαβαίνετε, μέσα στη ζάλη του καρναβαλιού δεν ήθελε και πολύ ανέβει κάπως η λίμπιντο και η όλη ατμόσφαιρα, με το βράδυ της παρέας να εξελίσσεται σε άκρως ερωτικό. 

Η παρέα των φοιτητών έχοντας καταναλώσει αρκετή μαυροδάφνη παραπάνω, και ιδρωμένη από το τρέξιμο ακύρωσε την κράτηση που είχε κάνει για μπουκάλι σε μπαρ της πόλης, πηγαίνοντας άμεσα στην βίλα στο Ρίο για τα περαιτέρω.

Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, που δεν έκλεισαν μάτι από τις φωνές και τα πειράγματα στήθηκε μία άκρως σέξι καρναβαλική βραδιά, αποτυπώνοντας ουσιαστικά τα όσα λέει το γνωστό Πατρινό τραγούδι εις το έπακρον...

Τώρα, δεν ξέρουμε αν τα κορίτσια "τήρησαν το ωράριο", κάνοντας τα όλα μετά... τις 2, αλλά πάντως αποδείχτηκε πως και τα τραγούδια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα...