Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα δυο παιδιά του τα οποία δεν ζούνε πλέον στην Αθήνα. Μάλιστα, τόνισε πως ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ προτεραιότητα για εκείνον.δημητριου

«Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω ευτυχισμένους κάποιους άλλους… Το διαζύγιό μου ήταν επιτυχημένο. Δεν υπάρχει βελούδινο διαζύγιο αλλά ο χρόνος όλα τα αμβλύνει. Τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν με αγάπη. Δεν τα μεγαλώνω εγώ, τα μεγαλώνει η μαμά τους. Αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά αν πίστευα κάτι άλλο δε θα άφηνα τα πράγματα στην τύχη τους.

Όσο ζούσαν στην Αθήνα τα παιδιά τα έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο… Τώρα δεν μένουν στην Αθήνα. Θα προτιμούσα να είναι κοντά αλλά προκειμένου να είναι τα παιδιά και η μαμά τους καλά.. Αν δεν είναι η μαμά καλά δε μπορούν να είναι και τα παιδιά καλά.. Το περιβάλλον των παιδιών είναι η μαμά. Πρέπει να φροντίζεις η μαμά των παιδιών σου να είναι καλά. Μπορεί να μην είναι γυναίκα σου αλλά είναι η σημαντικότερη γυναίκα που υπάρχει εφόσον σου μεγαλώνει τα παιδιά».

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και σε εκείνους που ενώ δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί αλλά εμπλέκονται στον χώρο της υποκριτικής.

«Στο μέλλον τα casting θα γίνονται ανάλογα με το πόσους followers έχει κάποιος στο instagram. Στο instagram κάποιος μπορεί να έχει πολλούς ακόλουθους γιατί βγαίνει γυμνός ή γιατί ποστάρει βιντεάκια της ερωτικής του ζωής».


Peoplegreece.com: Ο Τόνυ Δημητρίου για το διαζύγιο και την πρώην γυναίκα του