H αλήθεια είναι ότι η Άνοιξη είναι μια εποχή η οποία έχει μέσα σε πολλά καλά και μερικά σοβαρά προβλήματα: το ένα είναι ότι φουντώνουν όλες οι αλλεργίες και το δεύτερο ότι δεν ξέρεις πως να ντυθείς.

Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν την αντέχουν καθόλου και θα προτιμούσαν να ζουν έναν αιώνιο χειμώνα ή ένα ατελείωτο καλοκαίρι παρά να μπαίνει η Άνοιξη:

Tαύρος

Παρόλο που είναι γεννημένος την Άνοιξη δεν του αρέσει επειδή φτερνίζεται συνεχώς και έχει συνήθως αλλεργία στις κάμπιες και στη γύρη. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του είναι το Μαγιάτικο στεφάνι, ειλικρινά θα προτιμούσε ένα ακάνθινο να ξεμπερδεύει.

Λέων

Η μοναδική εποχή που αξίζει τον κόπο είναι το Καλοκαίρι, όλα τα υπόλοιπα είναι συμβιβασμοί. Η Άνοιξη για το Λέοντα αντιπροσωπεύει τη μετριότητα, ούτε ζέστη, ούτε κρύο, και δεν έχει χειρότερο από αυτό.

Τοξότης

Eίναι παιδί του Χειμώνα. Σιχαίνεται το να ζεσταίνεται το πρωί και να κρυώνει το βράδυ, να είναι κατάλευκος με το σορτσάκι και να σκάει με το φούτερ.Έχει βρει λύση στο πρόβλημά του ταξιδεύοντας σε χώρες που δεν είναι Άνοιξη όταν βρίσκεται εκεί.