Καταπληκτικός ήταν ο Μύρωνας Στρατής για ακόμα μία εμφάνιση του στην Πάτρα καθώς ενθουσίασε το κοινό που βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου και για παραπάνω από μία ώρα έβαλε φωτιά στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, μαζί με την μπάντα του. 

Το καλύτερο το Βίκος Street Relays που έγινε στην Πάτρα το φύλαγε για το τέλος. Η συναυλία του Μύρωνα Στρατή που ακολούθησε μετά τους αγώνες που έγιναν, ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης που κατάφερε και ξεσήκωσε την Πάτρα.


Ο Μύρωνας Στρατής μιλάει στην κάμερα του patrasevents.gr


Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μαζί με την μπάντα του συγκέντρωσε αρκετό κόσμο στην πλατεία Γεωργίου, όχι μόνο αυτούς που νωρίτερα είχαν τρέξει στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και πολλούς ακόμα που έσπευσαν να τον δουν από κοντά. 

Σε μία δυναμική εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος performer, τραγούδησε από ραπ, ρέγγε, ελληνικό ροκ και ξένα έως και νησιώτικα, κάνοντας τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του.

Μπροστά από την σκηνή οι νεαρές κοπέλες δεν σταμάτησαν να τον βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο, ενώ ο ίδιος έχοντας πάντα μία σχέση επικοινωνίας με το κοινό, ήξερε να κάνει πάσα και να περνάει από το ένα τραγούδι στο άλλο, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα διαφορετικό και με πολλά είδη μουσικής. Το live του Μύρωνα ενθουσίασε το κοινό της ΠάτραςΟ Μύρωνας Στρατής live στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας


Στο τέλος της συναυλίας το κοινό και ειδικότερα οι νεαρές κοπέλες τον πολιόρκησαν για να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του, αλλά και να του πάρουν ένα αυτόγραφο, ενώ ο ίδιος παρά την κούραση που είχε από το δυναμικό του live ήταν όπως πάντα ευγενικός και πρόσχαρος, μη χαλώντας το χατίρι σε κανέναν από τους θαυμαστές του. 

Μίλησε μάλιστα και στην κάμερα του patrasevents.gr για το κοινό της Πάτρας, αλλά και για την πόλη, μη κρύβοντας ότι έχει πλέον αποκτήσει μια άλλη σχέση με αυτήν.

Ήταν άλλωστε μία από τις πολλές εμφανίσεις που έχει κάνει ο ίδιος και η μπάντα του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, τόσο σε εξωτερικούς χώρους, όσο και σε μαγαζιά και από ότι φαίνεται κρίνοντας από την ανταπόκριση που γνώρισε, θα ακολουθήσουν και αρκετές ακόμα. 

(Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι αποκλειστικά του patrasevents.gr που βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου). "Φωτιά" στην καρδιά της Πάτρας από τον Μύρωνα ΣτράτηΗ συναυλία "αποθέωσε" το Βίκος Street Relays της Πάτρας