Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου το απόγευμα του Σαββάτου το Βίκος Street Relays

Δεκάδες Πατρινοί όλων των ηλικιών έτρεξαν στους αγώνες των 2,5 χιλιομέτρων, αλλά και των 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Πάτρας, κάνοντας την διαδρομή πλατεία Γεωργίου, Κορίνθου, Αγίας Σοφίας, Κωνσταντινουπόλεως, Μαιζώνος και επιστρέφοντας και πάλι στην αφετηρία. 

Είναι η τέταρτη διοργάνωση που γίνεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η Πάτρα έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει βάλει στην συνείδηση της τον μαζικό αθλητισμό και ειδικότερα τους αγώνες δρόμου, γνωρίζοντας πλέον τα σημαντικά οφέλη που έχει ο αθλητισμός για όλες τις ηλικίες. 

Οι δρομείς, ερασιτέχνες, αλλά και πιο επαγγελματίες, που ανήκαν σε σωματεία ή και άλλοι που έτρεξαν μαζί με τις παρέες τους έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν ο καθένας, τερματίζοντας και παίρνοντας το αναμνηστικό μετάλλιο των διοργανωτών. 

Παρουσιαστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο γνωστός σε όλους Θέμης Γεωργαντάς που βρισκόταν στην πλατεία Γεωργίου από το ξεκίνημα των αγώνων. Συνδιοργανωτής ήταν η εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος WV, ενώ την διοργάνωση στηρίξε και το ΙΕΚ Δέλτα. 

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι φορέων. Την απονομή των μεταλλίων στους νικητές έκανε ο Τάκης Πετρόπουλος και ο Παναγιώτης Μελάς εκπροσωπώντας τον δήμο. 

Δείτε φωτογραφίες: