Στην τελική ευθεία μπαίνει η παραγωγή του πιλότου της νέας σειράς των Ανδρέα Γεωργίου - Βάνας ∆ηµητρίου - Κούλλης Νικολάου.

Η νέα ατιτλοφόρητη προς το παρόν- παραγωγή θα βασιστεί στο τρίπτυχο έρωτας - δράμα - μυστήριο, το οποίο θα συμπληρώνεται από μεγάλες ανατροπές και δολοπλοκίες. Η Βάνα Δημητρίου έχει σχεδόν έτοιμο το σενάριο, καθώς μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς, θα διαρκέσουν δέκα μέρες και σε κάθε περίπτωση θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Αρχικός τόπος δράσης και εξέλιξης του σεναρίου δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ένα πανέμορφο νησί: η Αθήνα, η Ρώμη και η Κέρκυρα.

Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς θα ξεπερνούν τους 20, ενώ αρκετοί θα είναι και οι γκεστ ρόλοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Τν Εθνος», από το «Τατουάζ» συνεχίζουν ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά, ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά και ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε ρόλο «κλειδί». Όσον αφορά στον Νίκο Πολυδερόπουλο, δεν θα είναι στο καστ αυτής της παραγωγής, ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δημιουργούς για ένα άλλο πρότζεκτ Τέσσερις γυναίκες ηλικίας 25-30 ετών αλλά και δύο άνδρες ηλικίας 30-35 θα πρωταγωνιστούν στις βασικές πλοκές.

Ο πιλότος θα είναι στην ουσία η δίωρη τηλεταινία με την οποία θα ξεκινήσει το σίριαλ στο κανάλι με το οποίο θα έρθουν σε συμφωνία οι τρεις δημιουργοί. Η σειρά σηματοδοτεί και μια μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη. Αυτήν της Πέμυ Ζούνη, η οποία έπειτα από δύο ραντεβού με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου.

Αφού πήρε στα χέρια της τη βα­σική σεναριακή πλοκή, συμφώνη­σε να είναι η πρωταγωνίστρια του ερωτικού δράματος. Συμπρωταγω­νιστής και βασικός πρωταγωνιστής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μετά την ολοκλήρωση των γυ­ρισμάτων, ο πιλότος θα πάρει τον δρόμο για το μοντάζ ώστε να λά­βει την τελική μορφή του. Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις του Ανδρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρί­ου με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τους τρεις δημιουργούς να επι­θυμούν όσο το δυνατόν ταχύτερα ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα κλείσουν, προκειμένου στη συ­νέχεια να ξεκινήσουν τα κανονικά γυρίσματα του σίριαλ. Η σειρά θα είναι καθημερινή και σε κάθε περί­πτωση θα προβάλλεται στη βραδι­νή ζώνη υψηλής τηλεθέασης.