Τα άλμπουμ «The Blueprint» του Jay-Z, «She’s So Unusual» της Σίντι Λόπερ, «Superfly» του Κέρτις Μέιφιλντ, «Sweet Caroline» του Νιλ Ντάιμοντ και το «Mississippi Goddam» της Νίνα Σιμόν είναι μεταξύ των 25 ηχογραφήσεων που θα προστεθούν φέτος στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου - Εθνικό Αρχείο Ηχογραφήσεων των ΗΠΑ.

Το «The Blueprint» του Jay-Z κυκλοφόρησε το 2001 και είναι το πιο σύγχρονο έργο στον κατάλογο του 2019 με τα άλμπουμ που εγγράφονται στον Εθνικό Αρχείο Ηχογραφήσεων ενώ το παλαιότερο είναι μια συλλογή με τις παλαιότερες γνωστές ηχογραφήσεις τραγουδιών στη Γϊντις, που χρονολογούνται από το 1901 έως το 1905.

Τα κλασσικά άλμπουμ «A Love Supreme» του Τζον Κολτρέιν, το OK Computer του Radiohead και το Soul Man των «Sam and Dave» επίσης εγγράφηκαν επίσης στο Αρχείο.

«Όταν έγραψα το “ Soul Man” δεν είχα ιδέα ότι θα γίνει ένας ύμνος και ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού πολιτισμού», δήλωσε ο Sam Moore, από το ντουέτο Sam and Dave με τον Dave Prater. «Έμαθα ότι όταν τραγούδησα για πρώτη φορά το Soul Man, ήταν η πρώτη φορά που αυτές οι λέξεις χρησιμοποιήθηκαν ποτέ μαζί στην αγγλική γλώσσα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: Ουάου», ανέφερε σύμφωνα με το Page Six.