Συμμορία που θα διοχέτευε πάνω από 70 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 53, 33, 24 και 23 ετών συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ηγετικού στελέχους, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συναφή αδικήματα.

Οι τέσσερις άντρες εντοπίστηκαν σε δασώδη περιοχή κοντά στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής και ακινητοποιήθηκαν προκειμένου να ελεγχθούν. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, κινούμενοι πεζοί, τρεις εξ’ αυτών μετέφεραν σε σάκους 68 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 70,786 κιλών, οπότε και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, πτυσσόμενο μαχαίρι και εργαλείο για την κοπή συρμάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.