Τι κι αν τους τελευταίους μήνες φημολογείται έντονα ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου υπήρξαν κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στη Realnews, η σχέση τους έχει πιάσει… πολικές θερμοκρασίες και από φίλοι ή και κάτι περισσότερο, πλέον είναι απλοί γνωστοί που συχνά δεν ανταλλάσσουν ούτε καλησπέρα.

Στην πρεμιέρα του «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, μεταξύ άλλων εμφανίστηκαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ωστόσο, όχι μόνο δεν έφτασαν μαζί, αλλά κάθισαν σε ξεχωριστές θέσεις και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Η Ντορέττα έφτασε πρώτη στο θέατρο μαζί με την παρέα της και αρκετή ώρα αργότερα ήρθε και ο Ντάνος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα κορίτσια και τα αγόρια που ήθελαν μαζί του ένα ενσταντανέ.

Μέσα στο πλήθος που είχε κατακλύσει το θέατρο, δεν συναντήθηκαν ούτε στην είσοδο αλλά ούτε και στην πλατεία. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι ανάλογο, αφού και πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο «Μαριχουάνα Stop», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου, επίσης δεν συνάντησε ο ένας τον άλλον.