Τους αθλητές της Πάτρας που κατάφεραν μεγάλες επιτυχίες με την ελληνική αποστολή στους αγώνες Special Olympics Abu Bhabi - Dubai 2019, υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο σταθμό του ΟΣΕ όπου και κατέφθασαν υπερήφανοι μαζί  με τα μετάλλιά τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά της Πάτρας που κατακτούν κορυφές και μας σηκώνουν και εμάς ψηλά, μας διδάσκουν με τη δύναμη, τη θέληση και την αποφασιστικότητά τους» δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος. «Αυτά τα παιδιά είναι η δύναμη της πόλης, είναι η ελπίδα της».

Οι Πατρινοί αθλητές των Προπονητικών Προγραμμάτων SPECIAL OLÝMPICS HELLAS Πάτρας που συμμετείχαν επέστρεψαν με 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια.

Οι Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Πετρόπουλος Δημήτρης(τερματοφύλακας) και Παπαγιάννης Παναγιώτης έλαβαν μέρος στην Ομάδα Ποδοσφαίρου Unified 7×7 της Ελληνικής Αποστολής η οποία κέρδισε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο!! (Τελικός: Έλλαδα -Αλγερία 2-2 (4-2 στα πέναλτυ).

Στην ομάδα της Κολύμβησης της Ελληνικής Αποστολής συμμετείχε η αθλήτρια Μπατζή Ανδριάνα η οποία κέρδισε την  4η θέση στα 50 μ ελεύθερο και 6η θέση στα 100 μ ελεύθερο.  Η αθλήτρια Δρίβα Κωνσταντίνα συμμετείχε με την ομάδα της επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ελληνικής Αποστολής και κέρδισε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ο Τριγάζης Κωνσταντίνος αθλητής συμμετείχε με την ομάδα στίβου της Ελληνικής Αποστολής στην ρίψη σφαίρας και  πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος η Ζαμπάνια Ηλέκτρα συμμετείχε με την ομάδα ποδηλασίας της Ελληνικής Αποστολής κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα. Τους αθλητές συνόδευε η συντονίστρια των Προγραμμάτων SOH Πάτρας-Ν Αχαΐας κυρία Βασιλική Χατζησλάβου.