Το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα με το οποίο θα εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision την Ελλάδα, βασίζεται σε ένα παλιότερο ανολοκλήρωτο κομμάτι του Leon Of Athens, κατά κόσμον Τιμολέοντα Βερέμη, με τον οποίο λέγεται ότι η Ντούσκα διατηρεί δεσμό.

Οι δυο τους δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν τις φήμες. Σε κάθε περίπτωση, η τραγουδίστρια αποφάσισε να βγάλει το τραγούδι από το συρτάρι, να πειραματιστεί με τα ακόρντα και να δημιουργήσει τελικά έναν indie – pop ύμνο για την ουσία της αγάπης.

«Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι-αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά, αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς όποιον αγαπάς, όπως λέει και το ρεφρέν», εξηγεί η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Gala.

Όσο για τον τρόπο που θα παρουσιαστεί το «Better Love» στον πρώτο ημιτελικό της 14ης Μαΐου στο Τελ Αβίβ;

Είναι κοινό μυστικό ότι μια καλή εμφάνιση μπορεί να απογειώσει ακόμα και ένα μέτριο τραγούδι στη Εurovision, ενώ μια άνευρη παρουσία να καταστρέψει ακόμα και το πιο σπουδαίο κομμάτι. Η Ντούσκα θέλει να ξεδιπλώσει τον δικό της αισθητικό κόσμο επί σκηνής.

Ήδη από το βιντεοκλίπ της έχει φροντίσει να δώσει τα δικά της μεταφεμινιστικά μηνύματα, τα οποία πιθανότατα θα κυριαρχήσουν και στη σκηνή της Εurovision.

Βεβαίως, πάνω και πέρα απ' όλα υπάρχει η φωνή της.