Όλα έτοιμα για το 41ο Ράλλυ Αχαιός που θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά στην Πάτρα, σε έναν αγώνα που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου. 

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή στις 13 και 14 Απριλίου και διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών. Οι διοργανωτές υπόσχονται έναν "Αχαιό" από τα παλιά, με απολαυστικές ειδικές διαδρομές τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους θεατές.

Φέτος, το πρόγραμμα θα  εμπλουτιστεί το απόγευμα του Σαββάτου με μία Σούπερ Ειδική Διαδρομή μήκους 3,5 χιλιομέτρων στην Μίνι Περιμετρική, ένα νέο έργο που έχει λύσει κατά μεγάλο ποσοστό το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πάτρας.

Την Κυριακή, ο αγώνας συνεχίζεται με 2 κλασικές ειδικές διαδρομές που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς σε προηγούμενα Αχαιός, και δεν είναι άλλες από τον Σελινούντα και το Μάνεσι, οι οποίες θα διεξαχθούν από δύο φορές. Η Ειδική Διαδρομή του Σελινούντα είναι η κλασική απολαυστική Φτέρη με ανηφορική φορά, ενώ το Μάνεσι είναι η κατηφορική εκδοχή της Ειδικής Διαδρομής Κομπηγάδι.