Η κόκκινη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και μάλιστα με ψήφους 48-8, με τους παίκτες να κερδίζουν ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, όμως, δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει και αυτός, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση. Τον διαβεβαίωσε, όμως, πως μόλις λυθεί το πρόβλημα, θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα. Και αυτό διότι η παραγωγή συνεχίζει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου να καταφέρει ο Ζαχίρ να πάει στη Ρώμη, έστω και αργότερα.

Ο γνωστός σεφ, όμως, είχε ακόμα μία έκπληξη για τον παίκτη. Το ίδιο βράδυ, του υποσχέθηκε πώς θα τον πάρει με τη μηχανή του και θα βγουν να φάνε και να πιούνε.

«Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το έπαθλό σου γιατί ενδεχομένως αυτό που σκεφτήκαμε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη. Δηλαδή, θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε βόλτα να φάμε και να πιούμε. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι, στο χρωστάμε δηλαδή, το έχουμε κάβα για σένα», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


MasterChef: Πολύ άτυχος ο Ζαχίρ! Η κίνηση ανθρωπιάς από Κουτσόπουλο και παραγωγή!