Σήμερα και "επίσημα" έπεσε η αυλαία του τελικού χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κουκούλι. Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος για το ευχαριστώ της προσπάθειας που κατέβαλε η ομάδα εθελοντών του για την πραγματοποίηση του τελικού κυπέλλου χάντμπολ που κατά γενική ομολογία πήρε άριστα, αλλά και για την φιλότιμη προσπάθεια του έκτακτου προσωπικού που έχει προσληφθεί στο ΠΕΑΚ Πάτρας (για ένα συν ένα χρόνο εάν η διοίκηση τους ανανεώσει την σύμβαση) πρόσφερε ένα γεύμα σε όλους τους εθελοντές και εργαζόμενους για να τους ευχαριστήσει.

Μάλιστα ξεκινάει από σήμερα και επίσημα βάζοντας πρώτος την υπογραφή του και δεύτερη υπογραφή η ομάδα Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ μια προσπάθεια ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, τους βουλευτές όλων των κομμάτων και την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας την παρακάτω πρωτοβουλία:

"Το πρώτο μου σπίτι και οικόπεδο που βρισκόταν στους ήδη υπάρχοντες χώρους των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ και του Παμπελοποννησιακού σταδίου, απαλλοτριώθηκε από το κράτος το 1962 για να γίνουν τα σημερινά γήπεδα. Επειδή μεγάλωσα μέσα σε αυτά επιτρέψτε μου να τα ‘’ πονάω ‘’ λίγο παραπάνω και να γνωρίζω τα πάντα γύρω από αυτά. Οι έκτακτοι υπάλληλοι που πρόσφατα έχουν προσληφθεί για ένα συν ένα χρόνο από την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας, πρέπει το Δ.Σ. να τους ανανεώσει την σύμβαση συν ένα χρόνο ακόμη, γιατί από την πρώτη ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στις εγκαταστάσεις έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα των σταδίων τόσο στους εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους και ναι μπορούμε να μιλάμε ότι σήμερα είναι οι ποιο καθαρές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα από το φιλότιμο και την εργατικότητα αυτών των "γερόντων" (είναι ηλικίας άνω των 57 ετών, ήταν άνεργοι και κοντεύουν να βγουν στην σύνταξη). Θέλω να πιστεύω ότι αυτήν "λαϊκή αθλητική απαίτηση" θα συνυπογράψουν και θα υποστηρίξουν και τα υπόλοιπα σωματεία που κάνουν χρήση τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος του αθλητισμού, για να μην επανέλθουν οι εγκαταστάσεις σε πρωτόγνωρες συνθήκες μιζέριας που βιώσαμε στις αρχές της οικονομικής κρίσης που λειτουργούσαν μόνο με δύο μόνιμους υπαλλήλους".