Ολοένα και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Κατσικόπουλο να κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Σπηλιόπουλου ή να στηρίζει την υποψηφιότητα του. 

Οι κύκλοι του έμπειρου στελέχους του Κινήματος Αλλαγής δεν επιβεβαιώνουν τίποτα από τις πληροφορίες αυτές, χωρίς όμως να τις διαψεύδουν. Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος φέρεται να εμφανίζεται δυσαρεστημένος σχετικά με ορισμένες αποφάσεις των κεντρικών μηχανισμών του Κινήματος Αλλαγής, τόσο σε ότι έχει να κάνει με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις εκεί αρχαιρεσίες, όσο και σε ότι αφορά τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. 

Κύκλοι του Δημήτρη Κατσικόπουλου δεν είχαν κρύψει από την αρχή τους ενδοιασμούς τους για την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να στηρίξει τον ίδιο υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια, αλλά και την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κεντρική ηγεσία το θέμα με τον Γιώργο Παπανδρέου. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο οι κύκλοι του κ. Κατσικόπουλου που φέρονται να είναι προβληματισμένοι από τις αποφάσεις αυτές. Ειδικότερα, καθώς η απόφαση για τον Γιώργο Παπανδρέου, συνδυάστηκε με την παράλληλη απόφαση της κεντρικής ηγεσίας να μετακομίσει τον στενό συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά, Θόδωρο Παπαθεοδώρου, εκτός νομού. Για προφανείς λόγους. 

Όπως και να έχει οι πληροφορίες που θέλουν τον Δημήτρη Κατσικόπουλο να κατεβαίνει υποψήφιος με τον Κώστα Σπηλιόπουλο ολοένα και πυκνώνουν, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται. Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σπηλιόπουλος ήδη έχει πάρει στο πλευρό του και άλλα σημαντικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και του πρώην ΠΑΣΟΚ, όπως τον Δημήτρη Πεφάνη, τον Χρήστο Γραμμένο κτλ.