Ένας Πατρινός ηθοποιός θα παίξει μία από τις πιο τραγικές και ερωτηματικές προσωπικότητες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ένας νεαρός ηθοποιός που έχει κάνει σημαντικά τάχιστα βήματα στην καριέρα του, θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Αλέξανδρο Ωνάση, τον γιο του Αριστοτέλη, στο έργο που θα ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Θέατρο "Παλλάς", σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. 

Το έργο έχει να κάνει με την ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, τον ρόλο του οποίου, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι θεατρικές ιστοσελίδες της Αθήνας θα υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες, ανάμεσα τους ο Αγησίλαος Μικελάτος σε νεαρή ηλικία και ο Σταμάτης Φασουλής σε μεγαλύτερη. 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα υποδυθεί τη μεγάλη αδυναμία του Αριστοτέλη Ωνάση, τον γιο του Αλέξανδρο που είχε έναν τραγικό θάνατο με ένα αεροπορικό δυστύχημα, οι ακριβές συνθήκες του οποίου παραμένουν ακόμα αναπάντητες, σε έναν από τους γρίφους που δεν έχει δοθεί μία λύση για το τι μπορεί να έφταιξε.  

Ο Πατρινός ηθοποιός που ξεχώρισε στις "Μάγισσες της Σμύρνης" του θεάτρου "Παλλάς", στο έργο που σκηνοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής, έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες τα τελευταία χρόνια και έχει εντυπωσιάσει άπαντες με το ταλέντο του.

Έχει πάρει μέρος στον Δον Κιχώτη με τον Δημήτρη Πιατά, στην Νίκη με την Χρήστο Χωμενίδη, ενώ αυτή την περίοδο παίζει στο έργο "Η Ζωή μου στην Τέχνη" που σκηνοθετεί στο Θέατρο 104 ο Θοδωρής Βουρνάς. 


Σε τελετή Ολυμπιακής Φλόγας

Τα πρώτα του θεατρικά βήματα πάντως τα έκανε στην Πάτρα, στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, "Online" ενώ τον έχουμε δει και στην τηλεόραση στον ρόλο του Φίλιππου στην "Δικαίωση" του Mega.

Πριν  από το θέατρο και την υποκριτική ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν ένας από τους καλύτερους βαδίστες της γενιάς του στην Ολυμπιάδα Πατρών, με προπονήτρια την Κωνσταντίνα Μπορνιβέλη και στη συνέχεια με τον Γιώργο Παπανδρεόπουλο.

Εξάλλου, όπως μπορεί να δει κανείς μέσα από τις φωτογραφίες του στο facebook, έχει συμμετάσχει σε πολλές τελετές έναρξης και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Πλέον θα έχει μία σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του με τον ρόλο που του δίνεται για να παίξει τον Αλέξανδρο Ωνάση, σε μία παράσταση που αναμένεται σίγουρα να συζητηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση θα παίξουν η Κατερίνα Παπουτσάκη στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, η Δήμητρα Ματσούκα την Τζάκι Κένεντι και η Ευγενία Δημητροπούλου, την Τίνα Λιβανού, τρεις γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση. 


Σε παλιότερες παραστάσεις