Ολοένα και γίνεται πιο γνωστή η μπύρα του Πατρινού Γιώργου Ντάνου, η Ammousa

Τις προάλλες η μπύρα φιλοξενήθηκε για λίγο στο Ράδιο Αρβύλα στο ΣΚΑΙ, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει μία μικρή αναφορά στις βραβεύσεις και στις διακρίσεις που κατάφερε ο Πατρινός ζυθοποιός.

Η Ammousa γίνεται έτσι ολοένα και πιο γνωστή, μία σπιτική μπύρα που βγήκε στο εμπόριο πλέον και επιβεβαιώνει αυτούς που υποστηρίζουν ότι όταν φτιάχνεις κάτι με αγάπη, μεράκι και διάθεση, τότε βάζεις την μαγιά να το αγαπήσει όλος ο κόσμος.