Μια διαφορετικού τύπου προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Κυριακή στις 24 Μαρτίου, για τους φίλους της μοτοσικλέτας, συγκεντρώνοντας αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης βοηθάει ο γνωστός Πατρινός οδηγός και πρωταθλητής Κώστας Φωτιάδης, ενώ θα γίνει στην Αχαϊκή πίστα στα Βραχνέϊκα της Πάτρας.

Η Kartmania, θα υποδεχθεί τους τοπικούς και μη αθλητές με μοτοσυκλέτες τύπου MiniGP, σε μια οργανωμένη προπόνηση γνωριμίας με τον στίβο που έχει μεγάλη ιστορία στους αγώνες μοτοσυκλέτας (σειρά πρωταθληματικών αγώνων Supermoto).

Η πίστα είναι αριστερόστροφη με 7 αριστερές και 4 δεξιές στροφές.Η Οργανωμένη Προπόνηση είναι μια εκδήλωση που θα ανοίξει την αγωνιστική χρονιά για το 2019, θα παρουσιαστεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο θεσμός, η ατμόσφαιρα αλλά και το θέαμα που προσφέρει ο πολύβουος χορός του MiniGP Cup, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα οδηγικής εμπειρίας σε πίστα με μοτοσυκλέτα MiniGP για όσους ενδιαφέρονται.

Βεβαίως και θα υπάρχουν νέα και συζητήσεις όπως και χρόνος και χώρος για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών. Πώς θα έρθετε; Ερχόμενοι από Αθήνα, Κόρινθο, Αίγιο, στα 10χλμ μετά την Πάτρα, ή στα 11 χλμ πριν την Πάτρα αν έρχεστε από Πύργο, Καλαμάτα, θα βρείτε έξοδο για τα Βραχνέικα, θα βρείτε την κεντρική εκκλησία (Αγ. Βασίλειος) από όπου θα βρείτε πινακίδες που οδηγούν στην πίστα (μέσω της οδού Μαραγκοπούλου). Συντεταγμένες GPS της Kartmania: 38°09'08.22" N 21°40'48.30" E.