Ένας 41χρονος δράστης έκλεψε έναν Πατρινό οδηγό ταξί το βράδυ της Τρίτης. 

Ο άτυχος οδηγός ταξί από την Πάτρα 58 ετών θα έκανε ένα καλό νυχτοκάματο πηγαίνοντας τον 41χρονο στο Βαρθολομιό. Όμως ο άντρας που αποτέλεσε τον πελάτη, έμελλε να είναι και ο ληστής λίγο πριν το τέλος της διαδρομής. Ο πελάτης ζήτησε από τον οδηγό του ταξί να σταματήσει στα Πηγαδάκια της Γαστούνης όπου με τη χρήση βίας του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ. Ο δράστης βγήκε από το ταξί και απομακρύνθηκε.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ το ταξιτζής, μπήκε μέσα στο όχημα δεύτερο άτομο που με τη χρήση βίας του απέσπασε ένα δαχτυλίδι, το ρολόι του, ένα κινητό τηλέφωνο και τα γυαλιά του. Ο ταξιτζής απομακρύνθηκε από το σημείο και αναζήτησε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive ο πρώτος δράστης αφού αφαίρεσε τα χρήματα από τον ταξιτζή, του πήρε τα κλειδιά του ταξί, τα οποία παρέδωσε στο δεύτερο δράστη που πήγε και αυτός με τη σειρά του και φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο για να πάρει ότι είχε απομείνει στο δεύτερο οδηγό. Πράξη που φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη από τους δύο δράστες.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος  Πηνειού, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 41χρονου δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.