Μετά τον επικείμενο μηδενισμό του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναθηναϊκό που δεν προσήλθε να αγωνιστεί, είναι δικαιολογημένο και φυσιολογικό, ο φορμαρισμένος Προμηθέας να κοιτάζει με αξιώσεις στις ακόμη ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα τελευταία τεκταινόμενα στο χώρο του αθλήματος ήταν λόγω και της «χαλαρότητας» του αγώνα στο «Τόφαλος», αντικείμενο πολλών συζητήσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Χολαργό, με τον Βαγγέλη Λιόλιο αυτονόητα να παρακολουθεί από πολύ κοντά το «καυτό» αυτό θέμα.

Μηδενισμός και -6 ο Ολυμπιακός

Όπως είχε αποφασιστεί στη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το ντέρμπι των αιωνίων της 19ης αγωνιστικής, αυτό εφαρμόστηκε κατά γράμμα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Κυριακής.

Οι ορισθέντες διαιτητές (Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Παπαπέτρου) έδωσαν το παρών κλείνοντας το φ.α. με σκορ 00-20 υπέρ του Παναθηναϊκού και γράφοντας:

«Με προφορική εντολή της διοργανώτριας αρχής και του πρωταθλήματος ΕΣΑKE και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε αυτής (σ.σ. του ΕΣΑΚΕ) για την σύνταξη του φύλλου αγώνα.

Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β’ ομάδος, Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α΄ομάδος, Ολυμπιακός, βάσει των κανονισμών παιδιάς».

Όπως αναφέρει το matchnews, οι Πειραιώτες θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το καταστατικό της Λίγκας και θα τους αφαιρεθούν 6 βαθμοί. Έτσι θα βρεθεί στην 7η θέση της κατάταξης, πίσω από ΑΕΚ, Προμηθέα, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Ήφαιστο.