"Κι Όμως Γίνεται..." στην Πάτρα για χάρη της Ένωσης Γυναικών γυρίστηκε ένα όμορφο video με θέμα την φιλανθρωπία. Ο σκοπός η ευαισθητοποίηση όλων και περισσότερων ατόμων στο να βοήθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν παραγματική ανάγκη.

Έτσι αρκετοί επώνυμοι Πατρινοί τις προηγούμενες ημέρες μαζεύτηκαν σε κατάστημα της πόλης για να γυρίζουν ένα νideo προσφοράς και αγάπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrasevents.gr στήθηκε το σκηνικό με τους Πατρινούς ανά ζευγάρια να μιλούν για τις αξίες της ζωής που μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους, όπως η αγάπη, η κατανόηση, η προσφορά, η φιλανθρωπία, η ευαισθησία...

Μεταξύ των πρωταγωνιστών του video είναι ο Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος, ο Γιάννης Μάκκας, η Όλγα Κατσάρα, ο Αλέξης Σκαρμέας, η Χαρά Λαμπροπούλου, η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Έλενα Κονιδάρη, η Τζοάννα Γιαννοπούλου, η Νάντια Τσανταρλιώτη και αρκετοί ακόμα.

Το video αυτό θα προβληθεί για πρώτη φορά στην εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, με επίτιμο καλεσμένο τον γνωστό ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο, ο οποίος θα βραβευτεί για το φιλανθρωπικό του έργο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 6 μ.μ. στο Royal Theater, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη Μονάδων των τοπικών Νοσοκομείων.

Το συγκεκριμένο video αναμένεται να είναι μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ με το δικό του τρόπο θα δώσει περισσότερο νόημα στον σκοπό της εκδήλωσης.

Γιατί όλα γίνονται... άμα θες και επιμένεις και ζεις και αγαπάς!