Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

«Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ» είναι ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Σερ Λάιονελ Φροστ είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Σε αυτή τη μοναδική περιπέτεια θα γυρίσουν μαζί όλο τον κόσμο.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη καθώς και υποτιτλισμένη με τις φωνές των Χιου Τζάκμαν, Ζακ Γαλιφιανάκη, Ζόε Σαλντάνα, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Όλιφαντ και Στίβεν Φράι.

Στις 18 Απριλίου ξεκινάει το ταξίδι στους κινηματογράφους από την ODEON.