Οι ταινίες από 21/03/2019 έως 27/03/2019 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Dragged Across Concrete / Τα Δύο Πρόσωπα του Νόμου

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός (ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Μελ Γκίμπσον) και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του (Βινς Βον) τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.

Σκηνοθεσία: Σ. Κρεγκ Ζάλερ

Πρωταγωνιστές: Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Ντον Τζόνσον, Λόρι Χόλντεν, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Τόρι Κιτλς

Κατηγορία: Περιπέτεια

Διάρκεια: 2.38’

US / Εμείς

Στην ταινία Εμείς πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, μια γυναίκα που επιστρέφει στο παραλιακό παιδικό της σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, για ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι. Κυνηγημένη από ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της και βιώνοντας μια σειρά από μυστηριώδεις συμπτώσεις, η Αδελαΐδα (Λουπίτα Νιόνγκο) νιώθει την παράνοιά της να φτάνει σε ανησυχητικά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερο αισθάνεται και πιστεύει ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της. Αφού έχουν περάσει μια τεταμένη ημέρα στην παραλία με τους φίλους τους, τους Τάιλερς (Ελίζαμπεθ Μος, Τιμ Χάιντεκερ, Κάλι Σέλντον, Νοέλ Σέλντον), η Αδελαΐδα και η οικογένειά της επιστρέφουν στο σπίτι τους. Όταν πέφτει το σκοτάδι, οι Γουίλσον ανακαλύπτουν τις μορφές τεσσάρων ανθρώπων όπως στέκονται ασυνήθιστα στο δρόμο. Η ταινία Εμείς ρίχνει μια συμπαθητική αμερικανική οικογένεια ενάντια στον πιο τρομακτικό αντίπαλο: τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ

Πρωταγωνιστές: Λουπίτα Νιόνγκο, Γουίνστον Ντιουκ, Ελίζαμπεθ Μος, Τιμ Χάιντεκερ, Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν II, Άννα Ντιόπ, Έβαν Άλεξ, Σαχάντι Ράιτ Τζόζεφ, Μάντισον Κάρι, Κάλι Σέλντον, Νοέλ Σέλντον

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 1.56’

Hotel Mumbai / Επίθεση στη Βομβάη

Τον Νοέμβριο του 2008 ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Βομβάη, έριξε την πόλη στο χάος. Μία ομάδα Τζιχαντιστών κρυμμένη ανάμεσα σε απεγνωσμένους επιζώντες που έψαχναν για καταφύγιο εισέβαλε στο ξενοδοχείο TAJ. Εκεί και χωρίς διακρίσεις επιδόθηκαν σε μια σειρά από ανείπωτες πράξεις απανθρωπιάς και βίας. Η αληθινή ιστορία των θυμάτων και των επιζώντων,  της συμπόνοιας και του θάρρους τους απέναντι στο πιο  σκοτεινό πρόσωπο της ανθρωπότητας.

Σκηνοθεσία: Άνθονι Μαρας

Πρωταγωνιστές: Άρμι Χάμερ,Ντεβ Πάτελ,Τζέισον Άιζακς, Ναζανίν Μπονιάντι

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 2.03’

Shadow / Σκιά

Ο σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού επανερμηνεύει την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού

Πρωταγωνιστές: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γκουαν Ξιαοτόνγκ

Κατηγορία: Δραματική

Διάρκεια: 1.56’

Greta / Η Χήρα

Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Πρωταγωνιστές: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρόε, Στίβεν Ρία, Πάρκερ Σόγιερς, Κολμ Φιόρε

Κατηγορία: Θρίλερ Μυστηρίου

Διάρκεια: 1.37’

Το Πάρκο των Θαυμάτων / Wonder Park (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Φώτης Πετρίδης

Ακούγονται οι: Γιώργος Λιανός, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Φώτης Πετριδης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μάρκος Σιώνης

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.19’

Captain Marvel

Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Σκηνοθεσία: Άννα Μποντεν, Ράιαν Φλέκ

Πρωταγωνιστές: Μπρι Λάρσον,  Τζουντ Λο, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπεν Μέντελσον, Ντζιμόν Χουνσού

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 2.08’

The Queen’s Corgi / Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Από τον πρωτοπόρο του 3D animation Μπεν Στάσεν, σκηνοθέτη των επιτυχημένων animation «Ροβινσώνας Κρούσος», «Το Μαγικό Σπίτι» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα», έρχεται ένα corgi που θα αγαπήσουν όλοι!

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Σοφία Παναηλίδου

Ακούγονται οι: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Φώτης Πετρίδης, Λίλα Μουτσοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιάννης Υφαντής, Σοφία Παναηλίδου, Βασίλης Μήλιος, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.24’

The Lego Movie 2 / Η Ταινία Lego 2 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

To "H TAINIA LEGO 2" είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα.  Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα μεταφέρει τους Έμετ, Λούσι και Μπάτμαν, και τους φίλους τους σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία όπου όλα είναι μουσικά. Θα δοκιμάσει το θάρρος τους, τη δημιουργικότητά τους και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, αλλά ταυτόχρονα θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσοι σημαντικοί είναι.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.46


Πρόγραμμα:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: