Παρουσία του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Ρώρου, συνεδρίασε η επιτροπή Πολιτισμού της παράταξης Ώρα Πατρών και συζήτησε τις αρχικές προτάσεις της για τον Πολιτισμό.

Οι προτάσεις θα παρουσιαστούν σε σχετική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απρίλη, ώρα 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στην οποία θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους όλοι οι φορείς του πολιτισμού αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ώρας Πατρών, φίλοι της παράταξης αλλά και πολίτες που έχουν εμπειρία και ενεργό δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ειδικότερα, συμμετείχαν οι: Αγγελοπούλου Βικτωρία, Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Γιαννοπούλου Μαρία, Γρηγόρης Ηλίας, Θεοδωροπούλου Γεωργία, Κουρμπανά Μαρία, Κωνσταντάτος Ηλίας, Λαδάς Βασίλης, Μαγκλάρας Μανώλης, Μαλαμής Κώστας, Μαντάς Ευάγγελος, Μαρκέτος Γρηγόρης, Μιαούλη Λίλα, Μπούμπουλα Ευστρατία, Ξενόγιαννη Αβρακόμη, Παπανδρέου Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παππάς Γιάννης, Πετρούτσος Άκης, Πολίτης-Στεργίου Βαγγέλης, Ρούντος Παναγιώτης, Στεφανόπουλος Ηλίας, Φραγκούλια Αγγελική, Χριστοδούλου Γεώργιος & Χριστόπουλος Βασίλης.