Μπορεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός να διακόπηκε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αλλά ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει την συνέχιση του...

Και αυτό διότι η «πράσινη» ΠΑΕ πήρε την απόφαση να διεκδικήσει τη συνέχιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από το 70ο λεπτό (με το σκορ 0-1) και έτσι κατέθεσε ένσταση στη Super League για αντικανονική διακοπή. Και επίσημα ζητά να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Παναθηναϊκού, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έλαβε γνώση όλων των εκθέσεων για το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι για να καταθέσει ένσταση και να δικαιωθεί. ΕΝ συνεχεία ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε, έδωσε την έγκριση του και ακολούθησαν οι αναγκαίες διαδικασίες για την κατάθεση της ένστασης.

Στον ΠΑΟ ποντάρουν στο ότι με βάση τα όσα ισχύουν, το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα μπορούσε να ολοκληρωθεί κανονικά παρά την αντίθετη απόφαση του Γερμανού διαιτητή Φριτς. Από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα σημείωναν ότι «Ο διαιτητής ανέφερε ότι υπήρχε οσμή δακρυγόνου και ότι είχε ακόμα κόσμο. Υπόψη ότι δεν ζητήθηκε ποτέ εκκένωση. Επίσης δεν εξάντλησε το χρονικό περιθώριο της μιας ώρας από τη διακοπή. Βγήκε στα 35 λεπτά».