Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε; Μια γυναίκα στο Περού επιτέθηκε στον σύζυγό της με ένα σκαμπό μπαρ όταν τον είδε να πίνει ποτά με μια ομάδα άλλων γυναικών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα μπαρ στην πόλη Ικουίτος, στο Περού, που θεωρείται πρωτεύουσα του περουβιανού Αμαζονίου.

Η γυναίκα είχε γίνει έξαλλη γιατί ο σύζυγός της ξόδευε τα χρήματα που υποτίθεται πως έπρεπε να δίνει στα παιδιά για το κολατσιό τους στο σχολείο, στο να αγοράζει ποτά και να τα πίνει με τρεις άλλες γυναίκες σε ένα μπαρ.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, λέγεται ότι είδε τελείως ξαφνικά τον άνδρα της να πίνει ποτά με τις γυναίκες στο μπαρ, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει πρόποση.

Τον κατηγόρησε πως ξόδευε τα χρήματα που είχαν στην άκρη για το φαγητό των παιδιών στο σχολείο και του επιτέθηκε.

Το βίντεο δείχνει την εξαγριωμένη γυναίκα να παίρνει ένα σκαμπό και να χτυπά με αυτό το κεφάλι του συζύγου της, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο πάτωμα. Στη συνέχεια, ο άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το σκαμπό για να προστατευθεί από την γυναίκα του που προσπαθεί να τον χτυπήσει ξανά με την τσάντα της.

Οι άλλες γυναίκες στο μπαρ τελικά τραβούν την γυναίκα από τον σύζυγό της και προσπαθούν να τη ηρεμήσουν.

Η γυναίκα φαίνεται να φεύγει και όταν ο άνδρας είναι σε θέση να περπατήσει, την βρίσκει τελικά να τον περιμένει έξω από το μπαρ. Τον αρπάζει από τα μαλλιά και τον ρίχνει πάλι στο έδαφος ρίχνοντάς του μπουνιές στο πρόσωπο με τον δυστυχή να μην μπορεί να την σταματήσει.

Δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και αν ο άνδρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του.