Το Καρναβάλι της Πάτρας είχε και τα πρόβατα του, μόνο που ακόμα και αυτά παρουσίασαν το κάτι διαφορετικό στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, καθώς είχαν φαντασία, έμπνευση και χρώμα για το Πατρινό Καρναβάλι. 

Ένα γκρουπ με χαρακτήρα και προσωπικότητα, με άποψη για την μεγάλη αυτή γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας που την εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τις στολές του, αλλά και την όλη παρουσία του. 

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. Το 159 είναι το πλήρωμα που ανέλαβε φέτος την διαχείριση και την οργάνωση των εκδηλώσεων, αλλά και των παιχνιδιών του Κρυμμένου Θησαυρού, κατά συνέπεια αποτελείται από γνήσιους και αυθεντικούς καρναβαλιστές που ζουν το καρναβάλι σε όλη του την φάση, αλλά και την ένταση. 

Το Bee Nale του 159 ήταν πράγματι ένα ξεχωριστό πλήρωμα σε όλα του που άρεσε και που έδειξε ότι το Καρναβάλι της Πάτρας έχει μέσα του την τέχνη, την φαντασία και την δημιουργικότητα. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.