Ένα από τα ομορφότερα και πρωτότυπα πληρώματα τις φετινής γιορτής του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν σίγουρα το 45. 

Το πλήρωμα, έχοντας ως πυρήνα του ομάδα καρναβαλιστών που βγαίνει χρόνια στο καρναβάλι της Πάτρας αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα που είχε με τις σαμπάνιες, την συνδύασε με τον αριθμό του γκρουπ και βάζοντας έναν γαλλικό τόνο στην όλη του παρουσία, δημιούργησε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που άρεσε σε πολλούς. 

Οι σαμπάνιες του Πατρινού Καρναβαλιού είχαν ένα πράσινο φόντο στο πολύχρωμο αυτό ποτάμι της Κυριακάτικης παρέλασης, ενώ οι στολές του θύμιζαν κάτι από Γαλλική Επανάσταση, στο πιο καρναβαλικό της, ασφαλώς.  Από τα αξεσουάρ του πληρώματος ξεχώρισαν οι υπέροχες περούκες και οι μάσκες τους. Σε γενικές γραμμές οι σαμπάνιες του πληρώματος 45 ήταν απολαυστικές και μας μέθυσαν, βάζοντας μας ακόμα πιο βαθιά στη δίνη του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.