Στην Πάτρα και στο Καρναβάλι της βρέθηκε μία από τις διασημότερες vloggers της Ευρώπης, η Lil Krizan, με χιλιάδες ακόλουθους στα social media. 

Η γνωστή vlogger που γυρίζει την Ευρώπη και ταξιδεύει σε διάφορα μέρη που της κάνουν εντύπωση, μεταφέροντας στους ακολούθους της και στους θεατές στο κανάλι της στο youtube, τις εμπειρίες της, βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού και δήλωσε ενθουσιασμένη για τα όσα έζησε. 

Στην κάμερα της κατέγραψε όλα όλα έγιναν το διήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα και οι εικόνες της είναι σίγουρο ότι ήδη ταξιδεύουν σε πολλά μέρη της Ευρώπης και του κόσμου, διαφημίζοντας με το δικό τους τρόπο την μεγάλη γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας.


Κρίνοντας από τα όσα λέει στο βίντεο και τα social media, έμεινε ενθουσιασμένη από τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού, τα πληρώματα, τη διασκέδαση στους κεντρικούς δρόμους, την τελετή λήξης με τα πυροτεχνήματα και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, αλλά και γενικότερα από την όλη ατμόσφαιρα που έζησε.

Έφυγε έτσι από την Πάτρα και το Καρναβάλι της με τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν αποκλείεται του χρόνου να μας ξανάρθει. 

Φυσικά γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα στην Πάτρα, βλέποντας τους χαρταετούς να πετούν στον ουρανό της πόλης.

Δείτε το βίντεο: 


PATRAS CARNIVAL 2019 & CLEAN MONDAY KITES 2019 || GREECE