Η φιλανθρωπική δράση του Άνθιμου Ανανιάδη είναι γνωστή, επομένως κάθε φορά που πρέπει να ανταποκριθεί σε κάποιο κάλεσμα η απάντηση του είναι πάντα θετική.

Τα «Χρώματα Αγάπης» & σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου και τη δομή στήριξης πυρόπληκτων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, τον Γιώργο Τσελεμεντέ και το greekAffair.gr, διοργάνωσαν το μεσημέρι της Κυριακής, Φιλανθρωπική δράση, στις δομές του κέντρου αλληλεγγύης του Δήμου Ραφήνας.

Μαζί τους βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης που πάρα τις πυρετώδεις προετοιμασίες της νέας του ταινίας THE GREEK JOB, τα ταξίδια, την εξάσκηση και τις προπονήσεις, αμέσως μόλις του ζητήθηκε, έσπευσε να βοηθήσει.

Ο Σεφ Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του Νίκου Τσελεμεντέ, πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του και μαγείρεψε για τους πυρόπληκτους στο Κέντρο Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων, παρέα με τον αγαπημένο ηθοποιό που η προσφορά στον συνάθρωπο και σε όσουν έχουν ανάγκη είναι στάση ζωής. Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης, λοιπόν, μοίρασαν φαγητό και τρόφιμα σε περίπου 120 οικογένειες πυρόπληκτων στο Κέντρο Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων, με την βοήθεια του φιλανθρωπικού οργανισμού Χρώματα Αγάπης και το greekAffair.gr. Στο Κέντρο Αλληλεγγύης από νωρίς το πρωί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.