Οι "La Caza de Patrel" και το σήμα κατατεθέν του πληρώματος που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι (είτε με αρνητικό, είτε με θετικό τρόπο), το Αγκαζέ, έκαναν αισθητή την παρουσία τους το διήμερο, από όπου και αν περνούσαν από το κέντρο της Πάτρας. 

Χιλιάδες άτομα σε ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ των τελευταίων ετών του Πατρινού Καρναβαλιού που σίγουρα ξεχώρισε για το δυναμισμό και τον παλμό που είχε.

Το Αγκαζέ ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης αυτήν τη μεγάλη παρέα των "συμμοριτών" που ετοιμάζονταν όπως έλεγαν για την μεγαλύτερη "ληστεία" στα χρονικά της Πάτρας. 

Και πράγματι κράτησαν την... υπόσχεσή τους, αφού σχημάτισαν έναν τόσο ορμητικό κόκκινο ποτάμι που παρέσυρε μαζί του την πόλη και τίποτα δεν κατάφερε να τους αντισταθεί. Εισέβαλαν, έκαναν την τέλεια ληστεία και στη συνέχεια προχώρησαν στην εξίσου τέλεια απόδραση, σαν "κύριοι". 

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της εισβολής των "La Caza de Patrel" στο Καρναβάλι της Πάτρας και στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. 


Casa de papel πατρινό καρναβάλι 2019