Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης, επιθυμούν και δημόσια να ευχαριστήσουν την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε) και όλους τους εμπλεκόμενους, για την άρτια οργανωτικά και επιτυχημένη αθλητικά διεξαγωγή του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών «Λουξ Plus ‘n Light», ανάμεσα στις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ Ομίλου Ξυνή - ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

Ο αγώνας, που φιλοξενήθηκε στο ανακαινισμένο γυμναστήριο «Κουκούλι», εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή του χάντμπολ, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα σε μια ατμόσφαιρα που κυριάρχησε το φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων του τελικού.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών μεταδόθηκε απ’ ευθείας μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΕΡΤ 3) και αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη της Πάτρας, στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της χώρας, πως η πόλη έχει ξαναμπεί δυναμικά στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, καθώς διαθέτει και άρτιες αθλητικές υποδομές και το ανθρώπινο εκείνο κεφάλαιο, που συνδυαστικά μπορούν να διοργανώσουν με επιτυχία μεγάλους αγώνες.

Το ΠΕΑΚ Πάτρας όλο το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με την ΟΧΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και την Ακαδημία Πάτρας και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα στο πλαίσιο της ευθύνης του, να κυλήσουν ομαλά και να χαρούν οι Πατρινοί φίλαθλοι, μετά από χρόνια, έναν υψηλού επιπέδου τελικό Κυπέλλου στο χάντμπολ.

Σε αυτή την προσπάθεια, καταλυτικό ρόλο έπαιξαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του ΠΕΑΚ Πάτρας, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτόν για την επιτυχία της διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό, η Επιτροπή Διοίκησης επιθυμεί και δημόσια να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί.

Τέλος ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην Ελληνική Αστυνομία και προσωπικά στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο για το ενδιαφέρον που επέδειξε, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, από άποψη τάξης και ασφάλειας στον τελικό του Κυπέλου.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ευχαριστεί και συγχαίρει τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά, τον Αστυνομικό Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχο Βασίλη Τσούρα και  τους Ιωάννη Κυριακόπουλο (Αστυνομικό Διευθυντή -Υποδιευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας), Μιχάλη Οικονομόπουλο (Αστυνομικό Διευθυντή-Υποδιευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας), Ανδρέα Τσαπικούνη (Αστυνομικό Διευθυντή- Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών), Παντελή Τσίρκα (Αστυνομικό Υποδιευθυντή-Διοικητή Γ’ Α.Τ. Πατρών) και όλους τους αστυνομικούς που βρέθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο το Σάββατο, για τον άριστη εφαρμογή και τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου.